10 Bästa Nappflaska: Bäst i test

Lista över de 10 nappflaska som är bäst i test och bäst bland 12.061 recensioner. Uppdaterad Augusti 2022.

Den nappflaska du behöver är den som uppfyller barnets behov, men också prioriteringarna hos de vuxna som ska tillaga den. Oroa dig inte, för det är en av de delar som har utvecklats mest under de senaste åren för att bli säkrare, hälsosammare och bekvämare för att underlätta utfodring av spädbarn, men också lättare, lättare att rengöra och fri från giftiga ämnen.

De 10 bästa Nappflaska 2022

De bästa nappflaska

1.  Philips Avent Nappflaska

En nappflaska som rekommenderas av både familjer, yrkesverksamma och köpare.Det är en modern nappflaska med en enkel design, men mycket bekväm och ergonomisk. Kvalitets- och prisförhållandet är ett av de bästa på marknaden, den har ett antikoliskt system och en mjuk spene som hjälper barnet att ta sig fast bra.

2.  Chicco nappflaska

Det är en nappflaska till ett mycket rimligt pris, men den är komplett och rekommenderas av mammor. Den anatomiska utformningen av dess latexspene är en av de bäst bedömda på marknaden. Den är bred och har enkla linjer, vilket gör den mycket lätt att använda och rengöra. En vanlig rekommendation för blandad amning.

3.  Dr.Brown Nappflaska

Den här typen av nappflaska har det berömda anti-colic-systemet som varumärket har patenterat och som tusentals föräldrar över hela världen anser vara effektivt. Tack vare sin storlek och sitt flöde kan den användas från de första månaderna till slutet av amningen eftersom flaskan anpassar sig.

4. NUK Nature Sense set med nappflaskor

Om du vill ta hänsyn till rekommendationerna från barnläkarföreningar och från mödrar och familjer har Nuk-nappflaska stöd av många av dem. De har en antikolisk ventil och erbjuder ett stort antal olika storlekar, mönster, material – de har till och med glasflaskor – och även budgetar. Priset är något lägre än genomsnittet, även om det beror på vilken modell du väljer, och de är lätta att hitta.

5. Tommee Tippee

Även om de spillsäkra kopparna är det brittiska företagets ikoniska produkt har nappflaska också blivit berömd. De rekommenderas särskilt av mödrar för att underlätta övergången från bröst till nappflaska, minimera anpassningen och göra förändringen mindre stressande för både barn och vuxen. Deras spenar är utformade för att förbättra fäste och efterlikna den naturliga böjningen, sträckningen och rörelsen i mammas bröst. Den innehåller ett system av slangar och ventiler som förhindrar att barnet sväljer luft när det äter.

Tips för att köpa den bästa nappflaska

När du köper en nappflaska ska du veta att du inte ska titta på priset. Det räcker med att titta på dess egenskaper. Du bör aldrig riskera dina barns säkerhet genom att köpa en flaska av dålig kvalitet. Om du vill att ditt barn ska växa upp friskt och utan problem är det viktigt med en bra flaska.

Den måste ha ett lufttätt lock och den får inte läcka, dvs. den måste vara läckagesäker. Jag rekommenderar detta, inte bara för att förhindra att ditt barn får fläckar när det äter, utan också för att förhindra att ditt barn får gaser på grund av att luft kommer in i flaskan.

Flaskans sugpropp ska alltid vara gjord av silikon, även om den i vissa fall också kan vara gjord av gummi. Jag rekommenderar silikon, men det är en smaksak. I båda fallen är spenen motståndskraftig, mjuk och framför allt elastisk. Det viktigaste är att barnet kan få det stöd det behöver. Spenen kan ha olika former, men de vanligaste är droppformade, anatomiska eller körsbärsformade.

Glöm inte att alltid köpa flaskor som är förberedda för att förhindra kolik. De flesta av dem är antikoliska, men ibland är de så enkla att de inte är det. Du bör aldrig köpa flaskor av dålig kvalitet, eftersom ditt barn kommer att vara mycket tacksamt.

När du köper en flaska till ditt barn bör du tänka lite på dig själv. Jag rekommenderar att du köper en modell som du kan hålla utan problem. Du bör också se till att den är lätt att rengöra. Vissa flaskor har redan ett lock i botten för enkel rengöring. Kom ihåg att rengöra den efter varje utfodring.

Tips för att använda flaskan på rätt sätt

  • Alla delar av flaskan måste rengöras noggrant före varje användning. När du har rengjort den ska du sterilisera den.
  • Det är viktigt att alltid kontrollera spenens skick. Vid användning tenderar den att försvagas eller till och med gå sönder. Vid minsta tecken på detta bör du byta ut den mot en ny.
  • När du matar ditt barn ska du se till att mjölken alltid har rätt temperatur.
  • Det är viktigt att inte alltid använda flaskan för att undvika tandproblem. Det är viktigt att byta från flaskor till puréer i tid.
  • Slutligen bör du aldrig dela flaskor mellan syskon för att undvika utbyte av infektioner.

Senast uppdaterad den 2022-08-11 / Affiliate Länkar / Affiliate API Bilder